Cloudbase má 5000+ návštěv!

CloudBase Café nedávno překročilo 5000 návštěv. Ještě větší radost mám z webu a psaní díky Vašim reakcím  a otázkám, které posíláte. Dík patří všem, kteří jste věnovali svůj čas a poslali případné připomínky k chybám či nepřesnostem které články obsahovaly.


Velkou část otázek tvoří základní dotazy ohledně instalace systému a nastavení pro začátečníky. Rozhodl jsem se tedy otevřít nové série článků/příspěvků právě pro ty z Vás kteří s LKčkem začínáte. Za zmínku také stojí příprava ořezaného profilu nastavení, uzpůsobeného pro jednoduchost ovládání a přehlednost. Ten připravujeme ve spolupráci s Základní Školou Létání. S nastavením jsem tento týden prováděl první letové testy a snad bude pro Vás piloty paraglidingových křídel začínající s LK8000 užitečné.

Co by Vás mohlo zaujmout do budoucna? Asi nejzajímavější z rozpracovaných článků jsou:
  • O výrobě a integraci varia přímo do MIO400 - včetně propojení pomocí NMEA protokolu. První kus se už testuje.
  • Zajímavé a málo známé funkce LK8000, které stojí za zmínku
  • Výše zmíněný profil "basic" nastavení LK8000
Těším se na Vaše další komentáře, dotazy, náměty na články a zlepšení. I když některé neuvidíte ihned, snažím se na nich pracovat jak čas dovolí. Bohužel času není mnoho a navíc začala letová sezona a o to bude nalezení času na publikace těžší.

S přáním co nejlepších letů a bezpečných přistání Petr.

0 comments: